Enjoy Kaprun with a chalet at the slope

Book now
Google Review
Read or Write Reviews


Contact
Weather
Webcams
Ski area
Height 757-3209 m
Slopes
Black 13
Red 23
Blue 21
Total 57
Total length 138km
Links
Reviews

Wij hebben hier een super vakantie gehad. Vanuit het chalet de skis onder en de piste op.Skis staan in skiberging met skischoenverwarming. Fantastisch uitzicht over het dorp en de gletscher. Het ruime chalet is van alle gemakken voorzien. Mooie keuken met prima apparatuur en gezellige Oostenrijkse zithoek. Op elke slaapkamer lekkere bedden en eigen tv. Mooie badkamers.Wij hebben alvast opnieuw geboekt voor deze winter.

Bericht van Lisa

Chalet Maiskogel is een chalet op een prima locatie met 2 geweldige appartementen voorzien van alle gemakken. Wij hebben een week vakantie gevierd in het onderste appartement en deze week was echt super. Het appartement ligt direct aan de piste; je kunt direct de skies onderbinden en de piste op. De maiskogel is echt een piste voor het hele gezin, maar je kunt ook meerdere pistes aandoen. Heerlijk iedere ochtend verse broodjes aan de deur. Binnen genoeg ruimte. Wij waren met 4 volwassenen en 5 kinderen en hebben echt genoten. Een aanrader voor iedereen.

Welkom bij “Chalet Maiskogel Kaprun”

K-Onnection

De K-onnection, de innovatie van Kaprun in 2019. Tesamen brengen wat tesamen hoort Kaprun Maiskogel Kitzsteinhorn. 
Het idee van het verbinden van de twee thuis bergen van Kaprun gaat al decennia lang rond. Nu, met de fusie van de twee lift bedrijven wordt een belangrijke stap geboekt. De droom van een generatie zal werkelijkheid worden in 2019 met de link van de kabelbaan van Kaprun aan de Kitzsteinhorn via de Maiskogel. Vanuit het chalet heb je dan geen auto of bus meer nodig om zowel op de Kitzsteinhorn als de Maiskogel te kunnen skiën. 

“K-onnection” de benaming voor de verbinding van 2 skigebieden die in 2019 het paradepaardje moet worden van Kitzsteinhorn en Maïskogel. Vanaf december 2019 kan je vanuit Zell am See– Kaprun helemaal richting Kitzsteinhorn.

                 

Hieronder zie je de 2 nieuwe liftverbindingen weergegeven: 

Overzicht van het nieuwe skigebied dat gaat ontstaan door de samenvoeging. 

Het nieuwe liftstation en een modern centrum direct in Kaprun, klaar in 2019. 

http://www.k-onnection.com